Гола съм!
По една душа!
Дори без
едничката си риза!
А трябва ли ми нещо друго,
за да бъда тук, на таз Земя?
И външната обвивка?
На кого е нужна?
Събира само бръчки
със мигове, със дни...
Червилото - изтрих си
Косите си - отрязах
Остана ми сърцето
и него подарих...
Сега не съм самотна
нито пък сама!
Раздавам аз
от своята душа
Гола съм!
Само
по една душа!
© Румяна Друмева All rights reserved.