May 10, 2009, 9:28 AM

Откровено 

  Poetry » Odys and poems
559 0 4

 

 

 

Откровено.

 

На фаза съм - хронично влюбен,

мотивът е рефрен.

Фантазии с мелодии на епос

преследват ме от ден за ден.

 

Самата треска сякаш мина,

или пък просто свикнах с мисълта.

Къде е моята любима,

дали се скита през нощта?

 

Картини спомени рисувам,

измислям си ги занапред.

Не бих могъл да се преструвам

с хронична влюбеност поет.

 

10.05.09

 

 

 

 

© Братан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??