Apr 23, 2024, 3:53 PM

Плевел 

  Poetry
81 0 0

Вечно нещо в покрайнините на ума ми се мержелее

Нещо неопределимо, смътно, едва доловимо.

И дума не обелва, своя същност не ще да разкрие

Ала усилено се грижи аз да не забравям нивга за него.

 

Винаги е там, със себе си бури и порои носи,

Винаги е там и все ми напомня –

Никому не разчитай, каквото и да правиш - сама си.

© Losie Calp All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??