Feb 14, 2008, 9:36 AM

Поклон... любов! 

  Poetry
1307 0 5

Поклон пред теб, любов!
Дълбок поклон пред тебе!
И този път признавам, че загубих.
Опитах се да те преборя, но се влюбих.
И ти отново ме превзе и ме съсипа.

Поклон пред теб, любов!
Тъй всеобхватна...
Отнела ми съня и волността.
Отнела свободата и мечтите.
Засипа ме като във тъмен гроб.

Поклон пред теб, любов!
Та аз те мразя!
Все бягах... цял живот... от теб.
Но пак ме стигна.
Пак ме прикова към тебе.
И аз пак влюбена във него се кълна...

Отричам, но пред себе си как мога
да скрия, че ме победи?
Поклон пред теб... любов!
Дълбок поклон пред тебе!
Аз в твоя ден празнувам свойта смърт!...

© Сандра Неста All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??