May 22, 2013, 9:16 AM

Помниш ли? 

  Poetry » Civilian
2462 4 47

Помниш ли, мъничка моя пораснала,

как за ръчица те водех до яслите?

 

Помниш ли, мъничка моя голяма,

как разцъфтя върху моето рамо?

 

Помниш ли, мъничка моя далечна,

как съм до тебе през цялата вечност?

 

© Владимир Владимиров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??