Apr 19, 2008, 9:37 AM

Помолих... 

  Poetry » Other
814 1 31
Помолих вятъра да дойде
и нежн
о да ме приюти.
Да тръпна в ласките му знойни
и тъна в шепота му тих...

Дъжда помолих да се върне -
да ме окъпе в утринта.
И капките му да прегърна,
обляна с бистра чистота.

Помолих слънцето да грейне
и стопли моя ден студен.
И като цвете чародейно
да цъфне Любовта във мен...


© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??