May 2, 2007, 4:19 PM

Преди да съм останала в сърцето ти 

  Poetry
542 0 9
Изтрий ме от очите си!
Като сълза неспусната, недоживяла!
Писмата ми туптежни недописани,
недей чети! За да остана цяла!
Знам, мога да съм  твоя!
Без да ме желаеш, да се вмъкна
в сърцето ти. Да се престоря
на жадуван спомен. И да бръкна
в душата ти нахално!
Докрай да те преследвам като сянка!
Но ще е толкова банално!
А ти ще си обречен! Аз пък жалка!
Способна съм да се превъртам
като последния невидим кадър,
пред всяко щастие да те препъвам
и всяка обич да открадна!
Оставям те! Не искам да си мой!
Не искам да ме помниш. Да ме искаш!
И не желая от сълзи порои!
Не ща дори единствена въздишка!
Изтрий ме от очите си!
Веднага!
Преди да съм опарила лицето ти!
И после бягай, бързо бягай!
Преди да съм останала в сърцето ти!

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??