Mar 19, 2024, 10:11 AM

Прошка 

  Poetry » Phylosophy
87 0 0

Простете за това, което съм..

 

Да се прощава е божествено,

 

но дали сме Богове??!

 

Днес не ми се иска

 

да съм аз добра.

 

Искам днес да съм сама..

 

В себе си да вляза..

 

тихичко да се разходя..

 

и да си спомня..

 

Как чиста бях, как бях дива и не опитомена.

 

Бъдете здрави, туй ще кажа!!

 

И кръста си носете

 

или пък хвърлете..

 

Ваша воля!

 

Аз днес ще съм щастлива,

 

Не смирена!

 

 

© ДЦ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??