Nov 14, 2007, 3:48 PM

Просто сонет 

  Poetry
800 0 13
Не ме канете никога
и никъде не ме очаквайте!
Аз като семе ще поникна,
ще стана вятъра във мачтите

и като дъжд ще мина весел
по покривите и паважа.
Ще нарисувам пролет, лято, есен.
Ще съм значим и маловажен,

като въпрос или обида.
И все пак знам: ще си отида,
като акорд в изпята песен -

прекрасен, лесен и естествен,
ненараним и нереален,
аз - ден и нощ, зора и залез!

© Владимир Владимиров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??