Jun 14, 2012, 12:22 AM

Път 

  Poetry » Civilian
915 0 29

                                                  Този път е различен -

                                                   няма знак и следа.

                                                  Той на мене прилича

                                                   по дъгата в дъжда.

 

                                                  Този път е незнаен -

                                                  багри от тишина.

                                                  Той на ласки ухае -

                                                  слънце, дъжд и асма.

 

                                                  Този път е безкраен -

                                                  не е част от света.

                                                  Аз ли него гадая?!

                                                  Дъх от нощна роса...

 

                                                  Този път ме обича

                                                   и не знам докога...

                                                   Дните ми - броеница

                                                  в Божията ръка.

© Владимир Владимиров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??