Jan 20, 2024, 5:49 PM

Ревност 

  Poetry » White poetry
127 0 0

Ревност, изгаряща отрова.

Ревност, разбиваш ти сърца, мечти.

Ревност, като огън ти бушуваш,

неутолима - разрушима!

© Nikola Stoyanov All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??