Apr 22, 2008, 12:37 PM

Ще ме има 

  Poetry » Love
1311 0 34


Във всяка капка слънце ще ме има,
в целувката на цветето с очите,
в уханието снежно на звездите
и в двете трудни думи: "Забрави ме!"

Ще бъда смях от скъсаната струна
и писъка на нощна пеперуда,
със вятъра ще вия до полуда
и пясъчно ще скрия всяка дума.

В безмълвието  тихо ще се свия.
На Времето ще се изсмея в упор...
Ще разтопя далечния ти укор
в единствената светлина-магия.

Ти не потръпвай, гледайки звездите!
Любима моя, просто ме повикай!

© Владимир Владимиров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??