May 2, 2009, 9:17 AM

Спомен 

  Poetry » Other
960 0 30

Изгорих последните мостове -

кула пепелна си построих.

Разпиля се призрачният спомен

и пое към хоризонта тих...

Сбра полека облачните тайни,

шепнещи във всяка капка дъжд.

Напои с илюзия реална

себе си. И стана вездесъщ...

 

 

 

 

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??