В мен бушуват странни създания,
продавам месо и пиша поезия.
Редя памфлети за своите фенове,
те хапват луканка и слушат стихове.
"Ти пишеш почти като Шилер...
Възторжено бърша тезгяха...
Душата ми – храм за изтънчени чувства...
Чудя се,
ако не продавам месо,
дали ще има изкуство?
© Недялка Арнаудова All rights reserved.
от чувства,страсти и злина.
Не страдай от съмнения!