Jul 31, 2023, 7:58 AM  

В капан на времето 

  Poetry » Phylosophy
183 2 1

В капан на времето

 

           Дните си броях допреди ден,

           безмълвно чакайки си края,

           защото вече крайно бях сломен

           от факта, че в живота си нехая.

 

           За мен годините летяха вечно

           и в бързината им изгубих смисъла –

           очите си затварях за небето звездно,

           ушите заглушавах за звука на ритъма.

 

           Залегнал във леглото бяло

           със завивки от коприна

           никога не осъзнах изцяло

           как живота ми отмина. 

© Djani All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Познато чувство. Хареса ми.
Random works
: ??:??