Гаджето ти ме гледа с болка,
а онова между нас беше толкова отдавна,
че се чудя дали беше, или някой ми го разказа.
Знам, хитрец си, държиш жената
със страха й от коварната стара позната,
хитрец си, държиш жената
с евтини спомени, на час по лъжичка
ревнувам,
май си адски влюбен в жената.
© Зоя Христова All rights reserved.