May 6, 2024, 9:40 PM

Врагът на моя враг ми е приятел 

  Poetry » Phylosophy
189 5 11

 

 

Врагът на моя враг ми е приятел.

Различно мислим, но еднакво лъжем.

Еднакво лъжем близки и познати-

Манипулираният винаги е длъжен

Единствената истина в живота -

Противно на известното на всички-

Решиш ли в гръб да атакуваш с ножа,

откакто свят светува страдат близките.

Съдбата всъщност, знае две и двеста.

Търпението ползите не сбъдва.

Разрухата не винаги е честна,

а смачква този, който е на дъното.

Написано ли е  - се появява…

Събитията бързат да се случат.

Това, което всеки заслужава,

врагът на моя враг ще го получи.

От Онзи, който всички наблюдава…

 

© Дочка Василева All rights reserved.

The work is a contestant:

Времепространство »

6 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??