Има начало… има и край.
Безкрайна е само вселената.
Има бяло… има и черно.
Дъгата е само най-цветната.
Има усмивка… има печал.
Между тях е палитра от чувства.
Има победа… има провал.
Между тях животът се случва.
Има земя… има небе.
Между тях душата пътува.
Има любов… има сърце.
В тях Бог съществува.
© Ангелина Стойчева Todos los derechos reservados