27 abr 2024, 9:02

Българската участ 

  Poesía
94 0 0

Тъй ли сме предопределени –

                         все да сме в блокаж?

Европа все ли ще ни взима...

                                      на абордаж?

© Вълчо Шукерски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??