24 mar 2022, 9:06

Две сърца 

  Poesía » De amor
261 0 0

Две лица
докрай превзети
с две сърца
от теб проклети.


Мъртви, обаче
пак туптят.
Всяко плаче
всеки път.


Не сълзи,
а кръв проливат.
Всички дни
сега се сливат.


Две сърца,
горящо тяло.
Една сълза
на твоето рамо.


Огромен пламък
в мен гори,
в моя замък
с куп мечти.


Две в едно
не сме със тебе.
Едно легло
далеч от мене.


Една стена
дели ни с теб.
Времена
на студ и лед.


Зад вратата
ти стоиш,
до стената
и не спиш.

© Krischo Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??