4 dic 2022, 15:04

Един за друг 

  Poesía » De amor
498 0 2

Под залеза застава булка засмяна,

до нея – мъж, в сила облечен.

Един до друг са заедно двама,

в сърцето на другия всеки е вречен.

 

Път ги чака, да минат заречени,

по алена нежност заедно ходят.

Горчива любов оплитат обречени,

в душата на другия двамата бродят.

 

Един пред друг днес се разкриват,

жадувани думи на другия дават.

В целувка вечна се двамата сливат

и в танца бленуван до края остават.

© Мирослав Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря, наистина любовта е танц за душите. Добре написано!
  • Когата са един за друг "в танца бленуван до края остават."! Любовта е танц за душите!
    Хубав и интересен стих!
Propuestas
: ??:??