18 may 2024, 8:21

И И 

  Poesía
449 0 0

 

                        И И

 

Тръгвам от абревиатурата

на стръмна,зовяща пътека,

напирам към върхове голи и брулени,

в непредвидими забулени следствия...

 

Като Бай Ганьо запътил се към Виена,

пътувам мечтаещ по български,

как като скоча накрая от терена,

ще ме посрещнат мечтите ми сбъднати.

 

Отивам на гости у И И,

да се запозная с неговия изкуствен стандарт

и си викам на ум,ха дано,ама надали

неговите байтове ще ме разберат?

 

Той е много точен и честен,

но е труден животът му във България,

от хартията бе арогантно изместен

на предишния вот в изборната лотария.

 

12.05.2024г.гр.Свищов

© Красимир Кръстев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??