13 may 2023, 23:02

Има и такъв човек 

  Poesía » Filosófica
568 0 0

Вървеше по пътя човек...
И падаше
И ставаше
И никога не се
Предаваше...
И аз вървях по пътя
Срещу човека...
И падах
И ставах
И никога не се
предавах...
Но ето, че
Паднах...
Отново понечих да стана
А насреща ми - ръка,
Подадена...
И каза ми Човека:
Подай ръка,
Не падай,
Ставай
И никога не се
Предавай! 

© Людмила Данова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??