29 mar 2022, 12:22

Където бях 

  Poesía » De amor
334 0 0

Ти си там,
където бях,
дето сам
по теб горях.


Там, където
все се страда
и сърцето
в огън пада.


Там, далече,
дето бях.
От мен изтече
болка, страх.


Всяка нощ
сълзи в очите.
Спомен лош
ми спи в гърдите.


Всеки ден
нещастен бях.
Бях проблем
за теб, за тях.


Поредна капка
във обяда.
Всяка хапка
ми присяда.


Всяка мисъл,
всеки ред
вечно писал
съм за теб.


Всяка песен,
всеки стих.
в тъжна есен,
в празник тих.

© Krischo Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??