26 jul 2023, 17:21

Луда работа 

  Poesía » De humor, Otra
347 0 1

Череп, пълен с мечти –

туй граничи със лудост.

Някой силно крещи:

„Спрете хората луди!“

 

Няма кой да ги спре,

Разберете – така е.

Те размахват криле

и сами се ласкаят.

 

И си вярват дори,

сто бели натворяват.  

Вход към тях затвори –

туй за тях ще е краят.

© Диана Фъртунова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Хареса ми. Успех!
Propuestas
: ??:??