16 may 2023, 16:09

Оптимистично 

  Poesía
265 0 0

Притеглям всичко от живота.

На моята везна очукана и  вярна.

Приятелства, роднините,  имоти.

Открие направих:

Любов, хомот и пак хомот за скота-

година след година календарни.

© Иван Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??