5 mar 2024, 20:20

Роза 

  Poesía » De amor, Verso libre, Otra
208 1 0

С тази роза показвам обичта си
С тази роза ти казвам колко много те  обичам 
С тази роза показвам чувствата си към теб

С тази роза ти обещавам че до края на живота ми

ти ще си единствената в сърцето ми

 

Оценявам всичко в теб мое единствено цвете 


Ти си единственото цвете в моето сърце 
Ти си ми любима 
Ти си ми всичко на света 


Без теб съм никой 
Без теб съм един обикновен човек
Но щом те имам и си до мен знам едно

че в нашата любов край няма.

© Веселин Алексиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??