14 may 2024, 16:26

В сънищата 

  Poesía
54 3 0

 

 

Явявам се във сънищата ти вълшебни,

явяваш се във моите и ти,

там , в хоризонтите безбрежни,

където любовта безгрижна си гори!

 

И няма бързане и телефони,

няма графици, пари,

а само щастливите хормони

и миговете споделени  "Аз и ти"!

 

И сънувам те - прекрасна,

сънуваш ме и ти,

в сънищата темата е ясна,

щом любовта е споделена и блести!

© Добромир Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??