7 may 2024, 9:00

Време за изневяра 

  Poesía » Canción de autor
49 0 0

Звъниш,

но няма връзка.

Номера блокиран.

Скимтиш,

сърце се пръска.

Споко, не умирам.

 

Добре съм,

доста даже.

Правя тлъста сметка

Адреса

да ти каже

твоята братовчедка.

 

Що съм с нея

питаш нужно.

Ти ни запозна.

С теб живея,

искам с чуждо

да разнообразя.

 

Ти нарочно

ме накара

с теб да полудявам.

Часът е точно

за изневярва,

даже закъснявам.

 

Отивай, лягай,

спи спокойно.

Запази покой.

Не се напрягай,

с хапче двойно

ти се успокой.

© Krischo Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??