20 may 2024, 23:18  

Времето е в нас 

  Poesía » Filosófica
137 1 7

Велики дати има в календара,

ревниво заличили празни дни.

Един живот не струва и пендара,

минава ли без никакви следи.

Един живот не стига, всички казват,

това повтаря се на всеки час.

Обаче само толкова ни дава

егоистичната съдба на нас.

Вземи го! Времето за миг изтича.

Набързо свършва, без да дава знак.

А то е в нас – кармичната поличба,

с която сме дошли на този свят.

© Диана Фъртунова Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Шифърът на Леонардо: Да закодираме скрито послание в поезията си »

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??