2.05.2024 г., 12:33 ч.

Гергьовден 

  Поезия » Свободен стих
66 0 1

Агнешко настроение до обед
вестник с модифицирана

кръстословица и честитки по телефона
Зараснали погледи в мислите
като дъждовни запетайки
по стъклата
Нещо като дъждовна какафония
заради самата какафония
или нещо като нищо
в окото на агнето – все едно –
Ръченицата е до обед
а после –
Агнешко вдъхновение
Агнешко самочувствие
И нищо повече
от няколко честитки
по телефона

© Георги Ревов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ах, тези " дъждовни запетайки" - толкова красиво и образно си ги видял в метафоричния си творчески поглед! Браво!👍😍
Предложения
: ??:??