8.09.2023 г., 15:12 ч.

Извинения 

  Поезия » Друга
157 1 0

Извинения, 

търсещи изкупления

без никаква промяна,

о, каква забава,

а в същото време такава измама.

Съжаления,

търсещи опрощения

без никакъв смисъл,

леле, какъв заложен умисъл.

 

Живот в болка,

хора с душа жестока - 

в единия момент те обичат,

а в другия дори от себе си се отричат.

 

Може би любовта е така незаслужена,

до тежки рани - така охлузена.

Разговори - няма,

а се надяваш за промяна.

Надеждата умира последна,

но и тя загива

и всичко след себе си помита.

 

Извинения,

търсещи изкупления

от хора, които не знаят,

но за милост и любов все се жалят.

© Теодора Компанска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??