19.05.2024 г., 17:04 ч.

Живот 

  Поезия
94 0 2

ЖИВОТ 

 

Живот като на кино
добър и малко лош,
разказва Тарантино.
И смее се Гаврош!

Додето на кобила
препуска на далеч.
И гледа как Зората
размахва остър меч!

Денят се преобръща
и почва да пълзи.
Високо по тепето.
И белите брези.

Където Листопада
на рицарски турнир,
воюва за награда
от Конго до Алжир!

А после край Марица
изпраща всеки влак.
И с кърпичка му маха
от Кипър до Ирак!

© Георги Ревов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??