7.05.2024 г., 19:15 ч.

Мечтите ми са стръмни върхове 

  Поезия » Авторска песен
84 2 1

Какво като годините препускат
на своите невидими коне?
Мечтите ми все още скитат боси
с развят перчем и с голи рамене.

Събужда ги на Утрото тромпета
щом Слънцето от хълма разцъфти.
Земята се превръща на карета.
И хукват боси моите мечти!

През камъни, дървета и ливади.
През огън. И дълбоки снегове.
Мечтите ми са още голобради.
Мечтите ми са стръмни върхове!

© Георги Ревов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??