14.01.2024 г., 16:14 ч.

Няма 

  Поезия » Бели стихове
183 1 0

Няма

Няма нежност.
Няма лесно. Слава.
Няма стихове.
Сърце не дава...
Няма двама.
Няма смисъл. Драма.
Няма плач.
Душа корава...
Няма те.
Няма ме. Цяла.
Няма нищо.
Сърце не дава...
 

© El Sense Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??