14 янв. 2024 г., 16:14

Няма 

  Поэзия » Белые стихи
202 1 0

Няма

Няма нежност.
Няма лесно. Слава.
Няма стихове.
Сърце не дава...
Няма двама.
Няма смисъл. Драма.
Няма плач.
Душа корава...
Няма те.
Няма ме. Цяла.
Няма нищо.
Сърце не дава...
 

© El Sense Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??