Apr 23, 2024, 3:00 PM

Дъжд 

  Poetry » Other
42 0 1

Дъждът-той ми напомня за сълзите

Когато на небето му се плаче

не му е ни до слънце, ни до нищо

а просто страда то по свой си начин

 

И плаче непомилвана душата

Крещи от тишини строшени думи

Мълчанието като с нож ранява

Но няма кой за теб да се застъпи

 

И пак си сам пред себе си изправен

и виждаш, че зад теб е пропаст страшна

Ще имаш ли кураж да я прескочиш

или във нея с трясък ще пропаднеш?

© Росица Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??