Dec 19, 2008, 10:13 AM

Невъзможност 

  Poetry » Love
680 1 2
Няма ме до теб,
но аз съм там,
открий ме в тихото шумолене на реката!
Докосни ме, и ще усетиш
как се изнизвам между нежните ти пръсти!
Няма те до мен,
но ти си птицата, кацнала при мен.
Опитвам се да те докосна,
но отлиташ още преди да сам успяла да те хвана!
Убива ме тази невъзможност да сме заедно,
но не мога да забраня на сърцето си да те обича!

© МИСИЯ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??