19 dic 2008, 10:13

Невъзможност 

  Poesía » De amor
703 1 2
Няма ме до теб,
но аз съм там,
открий ме в тихото шумолене на реката!
Докосни ме, и ще усетиш
как се изнизвам между нежните ти пръсти!
Няма те до мен,
но ти си птицата, кацнала при мен.
Опитвам се да те докосна,
но отлиташ още преди да сам успяла да те хвана!
Убива ме тази невъзможност да сме заедно,
но не мога да забраня на сърцето си да те обича!

© МИСИЯ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??