19 ago 2023, 15:40

Целувката на Климпт и Слава 

  Poesía » De amor
495 2 9

 

„Целувката по Климпт“ на Слава

е дадена със вдъхновение.

Целувката не уморява –

тя клетва е насред знамение.

 

Умът се губи и препуска

в пространства нови, несънувани.

А под краката тихо хруска

на спомен пясъкът вълнуващ.

 

В рисунката на Климпт и Слава

светът мълчи, любов говори.

Целувката ни приближава

до праг на райските простори.

 

 

https://otkrovenia.com/bg/kartini/celuvka-po-klimt

© Диана Фъртунова Todos los derechos reservados

  548 
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??