19 авг. 2023 г., 15:40

Целувката на Климпт и Слава 

  Поэзия » Любовная
494 2 9

 

„Целувката по Климпт“ на Слава

е дадена със вдъхновение.

Целувката не уморява –

тя клетва е насред знамение.

 

Умът се губи и препуска

в пространства нови, несънувани.

А под краката тихо хруска

на спомен пясъкът вълнуващ.

 

В рисунката на Климпт и Слава

светът мълчи, любов говори.

Целувката ни приближава

до праг на райските простори.

 

 

https://otkrovenia.com/bg/kartini/celuvka-po-klimt

© Диана Фъртунова Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Когато вдъхновението замълчи, умът бързо се изморява »

20 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??