Понякога кичури спуска през клоните ярка звезда
В небето ѝ лъскат разпръснати
Златни, косите в които изгрях
Понякога в пяна и пръски реката разплита небето
Във камъка блъска милувки
Сатенено вае го в шепот
Понякога стъпваш на пръсти; понякога биеш пети
По моите мисли нагъсто оставяш
Ванилово меки следи
© Todos los derechos reservados