Днес се събудих до теб, любими...
Днес се събудих до теб, любими...
в чувството на този поглед,
в докосването на духа и уханието ти,
в ласката на ръцете ти,
в безкрайноста на сладката ни целувка...,
в ударите на сърцето,
така нежно и страстно,
което ме кара да изтръпвам.
Днес се събудих до теб, любими...
благодарна на небето и извисена до него
за тази толкова красива благословия
да заспя, да се събудя, да започна с теб
всеки ден и всяка нощ, всяко пътуване,
живота си, истински да го живея...,
наслаждавайки се на усмивките,
провокиращи в мен твоите прегръдки,
оставящи следи в нашата любов,
растейки всеки миг...
Днес се събудих в теб, любими мой...
запленена и потънала в очите ти,
които отразяват в душата ми
нежността на твоето същество...!
© Лили Вълчева Все права защищены