22 мая 2024 г., 13:49

Гравирах на сърцето си слова 

  Поэзия
281 8 16

Девойката със правилни черти

В мен вярваше от няколко години

А аз - изпъчил пилешки гърди

Мащабно се раздавах на бамбини

Артисвах много често от дома

Съзнателно го карах през просото

Алармата звънеше през деня

Маскиран си разхождах колелото

Адресът ми бе в публичния дом

Ловувах там увехнали девици

Каптирах всяка кифла, без пардон

Особено с огромни любеници

Тренирах сложни пози всеки ден

Рисувах нови бройки на колана

Изпадах доста често в спиртен плен

Мърсувах и не мислех за промяна

А мацката със правилни черти

Със сигурност по мене беше луда

Атракциите мои да търпи

Минаващи - край нея, без почуда

Но аз след време сам се осъзнах

Отрекох се от всяка кратка свалка

Гравирах на сърцето си слова:

Обичам, мойта вярваща русалка!

 

 

Юри Йовев 

Май 2024 г.

© Yuri Yovev Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Шифърът на Леонардо: Да закодираме скрито послание в поезията си »

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??