Тъмно ли е там,
където нощта сменя деня,
или… просто залезът заспива?
Боли ли там,
където омраза става любовта,
или… просто сърцето умира?
Студено ли е там,
където пръст посипва плътта,
или… просто душата си отива?
Далече ли там,
където има само светлина,
или… просто животът се свива…
© Ангелина Стойчева Все права защищены