Погали ме
ти веднъж,
да усетя топли длани.
И твое име
като дъжд
да се лее по гърба ми.
Да настръхна,
да треперя
от това, че си до мен.
Да те пъхна
в моята серия
със сценарий променен.
Да те пазя
във сърцето,
да си моето второ аз.
и да мразя
всичко, дето
днес застава между нас.
На чисто нека
продължим.
Нека тръгнем без следи.
Една пътека
в свят ден.
Свят единствен. Аз и ти.
© Krischo Все права защищены