21 мая 2024 г., 14:58

В съня ѝ неспокоен мен ме няма 

  Поэзия
156 6 8

И тази  нощ я чаках да залезе,
а тя се крие в облачен воал.
А мракът – от мечтите ми разглезен,
се прави на не чул и не видял.

 

Преситените – те заспиват рано,
в животите им "всичко е наред."
Морето лунно газя... До коляно,
е болката. Приспивам я към пет.

 

В съня ѝ неспокоен мен ме няма,
но теб те има. И луната скрих,
щом призори успях да я примамя,
с проплакал вместо мене влюбен стих...
 

 

© Надежда Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??