5 мая 2023 г., 00:33

Върни ни всичко 

  Поэзия » Гражданская
344 1 1
Върни ни всичко

 

Очакваме чудо да стане от раз.

Работихме като пчелички.

Вселено, Вярата върни във нас. 

Очакваме от теб – да върнеш всичко!

© Веси Филипова Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

В нещастието няма друго лекарство, освен надеждата »

19 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??