4.02.2024 г., 19:19 ч.

Преди много години 

  Поезия
246 0 0

Бях за пръв път с жена.

И някак си това е било...

филтрирано в спомените ми.

Около двадесет и пет години, оттогава.

И нито веднъж не съм се досетил да я потърся.

25 години да не потърся жената, която –

както се казва ми отне девствеността.

Без да го знае. Странно е.

 

© Камен Петров Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Какво се крие зад маската, която хората слагат »

23 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??