4 feb 2024, 19:19

Преди много години 

  Poesía
272 0 0

Бях за пръв път с жена.

И някак си това е било...

филтрирано в спомените ми.

Около двадесет и пет години, оттогава.

И нито веднъж не съм се досетил да я потърся.

25 години да не потърся жената, която –

както се казва ми отне девствеността.

Без да го знае. Странно е.

 

© Камен Петров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??